Kohtuu kaikessa -lukupiiri ja verkkokeskustelu

30.03.2021

Hei tervetuloa  - Kohtuu kaikessa -lukupiiriin ja verkkokeskusteluun. Ryhmä on kevyesti työnohjauksellinen, eli voimavaroihin ja jaksamiseen keskittyvä. 

Ryhmää vetää Kia Aarnio, psykologian tohtori, oppikirjailija, ilmastoaktiivinen kansalainen. 

Ryhmän ohjaajan palkkion maksaa Reason ry ja ryhmä on osa Reason ry:n Opetushallituksen rahoittamaa henkilöstökoulutusta. 

Ryhmä kaikki jäsenet ovat välillisesti tai välittömästi kestävyys kysymysten ja opetuksen/koulutuksen kanssa tekemisissä. Ja he ketkä eivät tästä itseään tunnista ovat varmasti enemmän tai vähemmän vapaan sivistyksen alalla toimivia ja asiasta kiinnostuneita ja asiaan liittyneitä (näin päättelee ja on päättänyt Marika Kaipainen). 

Ryhmä on suljettu ja kunnioitamme turvallisen tilan kokemusta ja vaitioloa ryhmän sisäisistä asioista. Turvalliseen tilan ohjeet päivitän tähän myöhemmin.

Totesimme Kian ja Pinjan kanssa (eri keskusteluissa) että sopivinta olisi kuusi viikkoa sosiaalisen median alustalla Zoom:ssa. Tapaamiset olisi joka toinen viikko, alkaen viikolta 39 ja päätyen viikolle 49. Eli viikoilla 39, 41, 43, 45, 47 ja 49.

Jokaisen tapaamisen pohjana on jokin havahduttava, herättelevä, koskettava tai muuten vaan järisyttävä teksti. Tekstejä voi olla 1-6. Kuitenkin niin, että jos valitsemme 6, kyseessä olisi lyhyehköjä tekstejä. Teksti voi olla myös podcast, dokumentti tai luento. 

Tässä 2 kyselyä. Kokoamme Kian kanssa vastauksista teille koonnin. Vastaus aikaa pe 27.8.2021 asti. Ensimmäisen kyselyn vastaukset tulevat anonyymisti meille. Ovat siis kaksi eri kyselyä.

Pahoittelen kökköjä vastausviestejä, syystä tai toisesta se ruutu mihin tietoja syötin oli ihan tosi pieni... Kiitos Webnode, jonka sivupohja on kyllä muuten loistava.  

Terveisin Marika Kaipainen, jos kysyttävää mulle voi soittaa 0405107019 tai sitten laita siitä Facebook ryhmästä viestiä vaikka yksityisesti. Hoidamme ryhmä muun viestinnän Facebookin kautta.